21 april 2024

TURNEN & DANS : De weg naar de Olympische Spelen

Op zondag 21 april doen onze dansers van moderne dans jong/volw B+/C en de jazzdancers van onze dansafdeling Kessel-Lo, een kort gastoptreden tijdens de lezing van Kim Gevaert in de theaterzaal van De Borre.

Kom luisteren naar Kims verhaal. De lezing start om 15u00. Dit in aanloop naar de Olympische Spelen die in augustus in onze achtertuin (in Parijs) plaatsvinden. En waar de Belgische atleten en teams ongetwijfeld zullen uitblinken!

"De weg naar goud" een interview met Kim Gevaert  

KIM  GEVAERT (goud op 4x100m in Peking en nu tornooidirecteur van de Memorial Van Damme) wordt geïnterviewd door Sporza-journalist BERT  PITSCHON. 

Kim's deelnames én haar weg naar goud op de Olympische Spelen waren memorabel en zitten in ons collectief geheugen.  Kom luisteren naar haar verhaal en geniet daarnaast ook van beeldmateriaal en dansacts als omkadering van het interview op het podium in de theaterzaal.  We nodigen bovendien nog enkele (ex-) topsporters uit.  

Tickets via cc De Borre : www.ccdeborre.be/olympische-spelen      Prijs: 12 euro / 8 euro (-18j)

Tijdens dit gebeuren wordt er in het sportcomplex sportieve kinderopvang voorzien door Chiro Hiperlie en Scouts De Toekan.

Meer info op http://www.davidsfondsbierbeek.be/activiteiten/de-weg-naar-goud/


In de voormiddag vanaf 10u45 start er een uniek sportief evenement waarbij Davidsfonds Bierbeek en een reeks Bierbeekse sportclubs alle sportliefhebbers warm wil maken voor de Olympische Spelen.

"De weg naar de Olympische Spelen" een gratis event voor alle leeftijden

Dit gaat door in en rond het sportcomplex De Borre van 10u45 tot 14u30, de toegang en uw deelname is gratis. Win een medaille! Verzamel voldoende stempels op uw kaart in het programmaboekje door aan try-outs en initiaties deel te nemen, dit kan met het hele gezin, van kleuter tot senior. Demonstraties van diverse sporten. 

Dit zijn onze sportmomenten:  

10u45-11u00 aerobics opwarming voor alle leeftijden, op grasplein voor de bib door ons Annick Griset 

11u10-12u00 seniorendans, in danszaal door ons Annick Griset

12u00-12u30 initiatie kleuterdans (3-5 j), in danszaal door onze kleuterlesgeefsters

13u00-13u30 demonstratie tumbling op airtrack, in sporthal door onze turnafdeling

13u10-13u50 initiatie breakdance (+6j), in danszaal door onze breakdancemeesters

Onze leden worden vriendelijk uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens de initiatie van hun sport. Breng gerust vrienden mee!

=>  Aangepast sportief schoeisel aanbevolen als u actief wil deelnemen.

Het ganse sportaanbod staat op http://www.davidsfondsbierbeek.be/activiteiten/de-weg-naar-de-olympische-spelen-gratis-event-voor-alle-leeftijden/

Deze unieke, sportieve happening mag u niet missen!!


Meer items TURNEN & DANS : De weg naar de Olympische Spelen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x