Wekelijkse lessen & workshop

WEKELIJKSE LESSEN: Lu Jong – Tibetaanse Healingyoga

DONDERDAG

Voor wie: voor alle mensen die Lu Jong reeds volgden.

7 lessen (17-24 september en 1-5-8-15-22-29 oktober)

Van 20 – 21 u: ONLINE via ZOOM (de link wordt toegestuurd)

Bijdrage: deze lessen zijn ter compensatie van de gemiste corona-lessen in het voorjaar. U betaalde dus reeds uw bijdrage.

Inschrijven/info: Magda

Wat erna? Na de herfstvakantie heb je de mogelijkheid om in te schrijven voor de volgende reeks: deze loopt dan door tot einde mei. De precieze data volgen nog. U betaalt dan de gebruikelijke bijdrage.

Ook die lessen starten we online op. Vanaf dat het volgens de richtlijnen mogelijk is de lessen fysiek te laten doorgaan, zullen we daarop overstappen.

WORKSHOP LU JONG – DE BEWEGINGEN VAN DE 5 ELEMENTEN

ZONDAG 13 SEPTEMBER 2020

In deze workshop maakt u kennis met de eerste 5 bewegingen van Lu Jong. Deze geven een balancerend en uitzuiverend effect op je ganse lichaam en geest. Lu Jong opent je ‘kanalen’;  het opent je lichaam,  je voelen. Blokkades worden opgeheven en vrijgemaakt. Hierdoor stroomt de energie beter in je lichaam en geest.

Er gaat veel aandacht naar de oefeningen geleidelijk op te bouwen. Dit om liefdevol het tempo van je lichaam te volgen. Het accent ligt op voelen.

Van 10 tot 13 u: danszaal De Borre Bierbeek (*)

Bijdrage: 18 euro

Meebrengen:  je eigen matje, kussen, dekentje.

Inschrijven/info: Magda

Wat erna? Indien gewenst herhalen we de workshop, zodat ieder voldoende de basis van de 5 elementen meekrijgt. Mensen die voldoende de oefeningen beheersen kunnen (op termijn) aansluiten bij de onlinegroep van Lu Jong.

(*) De ruimte beantwoordt helemaal aan de adviezen voor Covid-19. Bij mooi weer kiezen we er bovendien voor om de les buiten te geven.

Rekeningnummer Yoga: BE55 7340 0933 4944