K’robics 50+

Omschrijving

K’robics 50+ is een aerobic sessie voor de actieve 50-plusser. De nadruk ligt op dansen en het bewegen van het hele lichaam. Door je hele lijf te gebruiken voel je je fitter, energieker en zelfzekerder. Tijdens deze sessies ga je al dansend een conditie, uithoudings- en coördinatievermogen opbouwen. De inspiratie komt uit verschillende dansstijlen, nl. salsa, flamenco, Afrikaanse dansen, musicals, streetdance, jazzdance, hiphop, bollywood, zumba etc.

De muziek brengt een sfeer terug uit een bepaalde tijd of een bepaald werelddeel. Eén ding is zeker: het maakt niet uit op welk continent of in welk jaar je zit, ambiance is verzekerd en je kan gegarandeerd niet blijven stilstaan!

Groepen

De sessies gaan door volgens onderstaand schema van 19/9/2019 – 31/5/2020. Voor een volledig overzicht van alle dansstijlen neem dan een kijkje op de algemene kalender.

Groep Dag Uur Locatie
K’robics 50+ volwassenen Donderdag 16u00 – 17u00 Danszaal De Borre

Leeftijd

Dames en heren vanaf 50 jaar kunnen deelnemen.

Vereisten

We doen eigen sportieve kleding aan en dansen op propere sportschoenen.

Lidgeld

135 euro lidgeld + 5 euro verzekering = 140 euro.

Als je meerdere sessies volgt, betaal je slechts 1x verzekering en vanaf het 4de lid binnen hetzelfde gezin en/of de 4de sessie van een lid, betaal je slechts de 3 duurste. Deze regel is enkel geldig binnen de dansafdeling van Bierbeek.