Kleuterdans

Omschrijving

De allerkleinsten starten met kleuterdans. Hier staat plezier maken op de eerste plaats. Aan de hand van spelletjes en verhaaltjes ontdekken en ontwikkelen de kleuters hun zintuigen, verbetert hun motoriek en leren ze hun gedrag met elkaar positief te ontwikkelen. Doordat ze hun fantasie mogen gebruiken, stimuleren we hun creatieve expressie en maken we de kleuters spelenderwijs bewust van hun eigen lichaam.

Groepen

Kleuterdans is opgesplitst in volgende groepen:
– Kleuterdans I: kleuters uit de 1ste en 2de kleuterklas, (2) – 3 – 4 jaar
– Kleuterdans II: kleuters uit de 2de en 3de kleuterklas, 4 – 5 jaar
– Kleuterdans III: kleuters uit de 3de kleuterklas, 5 – 6 jaar

De sessies gaan door volgens onderstaand schema 18/09/2021 – 26/06/2022. Voor een volledig overzicht van alle dansstijlen neem dan een kijkje op de algemene kalender.

Groep Dag Uur Locatie
Kleuterdans I Zaterdag 09u00 – 10u00 Danszaal De Borre
Kleuterdans II Zaterdag 10u00 – 11u00 Danszaal De Borre
Kleuterdans III Zaterdag 11u00 – 12u00 Danszaal De Borre

Leeftijd

Eens je kleuter naar school gaat, vanaf 2 jaar, kan die deelnemen. Eens je kind naar het eerste leerjaar gaat, vanaf 6 jaar, dient er een keuze gemaakt te worden uit de verschillende dansstijlen.

Vereisten

We doen een short of legging aan met een t-shirt of topje, dansen op blote voeten en binden lange haren netjes samen. Vóór aanvang van de les bezoeken we ook steeds het toilet. Kleutertjes met pamper zijn ook welkom.

Lidgeld

161 euro lidgeld + 5 euro verzekering = 166 euro.

Als je meerdere sessies volgt, betaal je slechts 1x verzekering en vanaf het 4de lid binnen hetzelfde gezin en/of de 4de sessie van een lid, betaal je slechts de 3 duurste. Deze regel is enkel geldig binnen de dansafdeling van Bierbeek.