Body Workout

Omschrijving

Body Workout is er voor zowel mannen als vrouwen. De sessies zijn opgebouwd uit vier delen: we beginnen met de warming-up, dan komt het dans- of conditiegedeelte, gevolgd door de spierversterkende oefeningen en eindigen doen we met een cool down moment en stretching. Tijdens de workout word je hartritme op peil gebracht voor de conditietraining, waarna we terug afbouwen tot rust. De aangepaste muziek helpt je steeds in het juiste ritme te blijven. De trainer toont je de correcte uitvoering zodat je fysiek alles uit de kast kan halen. Body Workout is voor zowel beginners als gevorderden een gepaste en tevredenstellende training.

Groepen

De groepen zijn opgesplitst in een gemakkelijke en moeilijkere sessie:
– easy: vetverbranding & aflijning +18 jaar
– heavy: cardio, vetverbranding & kracht +18 jaar

De sessies gaan door volgens onderstaand schema van 15/09/2022 – 23/06/2023. Voor een volledig overzicht van alle dansstijlen neem dan een kijkje op de algemene kalender.

Groep Dag Uur Locatie
Body Workout easy volwassenen Donderdag 20u00 – 21u00 Danszaal De Borre
Body Workout heavy volwassenen Donderdag 21u00 – 22u00 Danszaal De Borre

Leeftijd

Dames en heren vanaf 18 jaar kunnen deelnemen.

Vereisten

We doen eigen sportieve kleding aan en propere sportschoenen. We brengen een grote handdoek en een plastic hervulbare fles water mee. 25 matjes zijn voorhanden in de danszaal.

Lidgeld

voor 34 weken 170 euro lidgeld + 5 euro verzekering = 175 euro.

Als je meerdere sessies volgt, betaal je slechts 1x verzekering en vanaf het 4de lid binnen hetzelfde gezin en/of de 4de sessie van een lid, betaal je slechts de 3 duurste. Deze regel is enkel geldig binnen de dansafdeling van Bierbeek.