Dans Bierbeek

De dansgroepen BLITS‘78 Bierbeek heten je van harte welkom op hun webstek! Wij willen iedereen, ongeacht leeftijd of niveau, met onze dansmicrobe besmetten. Een enthousiast team van ervaren en kundige lesgevers staat borg voor een hoogstaand dansniveau. Door een opsplitsing te maken volgens leeftijd (kleuters, kinderen, jongeren, en volwassenen) én volgens niveau (beginners in 3 niveaus, half-gevorderden in 2 niveaus, gevorderden in 2 niveaus en kern) kunnen wij kwaliteit bieden en trachten wij voor iedereen een les op maat te maken. Het gediversifieerd lessenpakket laat de dansers kennismaken met verschillende dansdisciplines (jazzdance, ragga, kleuterdans, body workout, dance gold, moderne dans, hedendaagse dans, klassiek ballet & pointes, showdance, breakdance en hiphop). Aandacht voor de leerling als individu met respect voor de persoonlijkheid van elke leerling. Iedereen is welkom en wordt gelijk behandeld; iedereen kan leren dansen, iedereen neemt deel aan het optreden, iedereen staat eens vooraan tijdens de les en op het podium. Er wordt streng over gewaakt dat de sociale contacten binnen de dansgroep optimaal blijven. Van de leerlingen wordt verwacht dat zij op een correcte manier met elkaar omgaan. Er wordt ook gestreefd naar een open en eerlijk contact tussen lesgever, leerling en ouders.

Aan ongeveer 320 dansers wordt er wekelijks 39 uren dansplezier aangeboden. Ondanks het harde werk in de lessen blijven we ons bewust van het ontspanningsaspect. Dansen moet vooral leuk zijn. We hechten ook veel belang aan dansbeleving en organiseren spetterende dansproducties in CC De Borre en daarbuiten.

Social media

Word lid van Facebookgroep Blits 78 Bierbeek en wees als eerste op de hoogte van niet te missen nieuwtjes en wijzigingen. In deze besloten groep kunnen ook de foto’s van de voorbije dansvoorstellingen en ‘MIRROR OF TIME’ en ‘SOMEWHERE OVER THE RAINBOW’ bekeken worden.

Facebookgroep Blits 78 Bierbeek

Contact Dans Bierbeek

Isabel

Isabel Baudoux
dancingbelleke@hotmail.com
0476/26 74 38

Sponsors